TILFREDSHEDSGARANTI

Fuld tilfredshed – eller pengene tilbage!

Hos Fagbogen er det vores opgave at levere et brugervenligt opslagsværk og en kvalitetssikret opgaveservice, samt yde den bedste service og support til vores brugere.

Det er vores produkt og vores forpligtelse overfor dig som kunde, for at sikre at Fagbogens brugere er tilfredse med os og dig som kvalitetsleverandør.

Da vi er stolte af vores produkt og sikre på, at du som registreret kvalitetsleverandør vil blive tilfreds med Fagbogen, giver vi alle nye kunder en 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du efter registreringsperiodens udløb, imod forventing ikke er tilfreds med det udbytte du har fået via den aftale du har indgået med Fagbogen, refundere vi din betaling.

Er du ikke tilfreds?

Ønsker du at benytte dig af denne garanti, skal du blot sende en mail til os, hvor du oplyser dit ordrenr og fortæller, at du ønsker at benytte dig af tilfredshedsgarantien. Hvis du har tid og lyst, vil vi sætte stor pris på en kort begrundelse for din utilfredshed med Fagbogen, så vi har mulighed for at forbedre os.

Har du spørgsmål omkring ordningen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Tlf: 36967510

Email: kundeservice@fagbogen.info