Hjælp

Generelle FAQ til Fagbogen

FAQ til Fagbogens Opgaveservice

Hvad er Fagbogen?                                                                                              

Fagbogen er  et opslagsværk og en opgave-formidler der forbinder de danske virksomheder med kunder der søger efter services, produkter, leverandører, telefonnumre, adresser, osv. – Information som er tilgængelig for alle vores brugere ved bare få klik.

Igennem vores opgaveservice søger vi at sætte opgavestiller og fagmand sammen så begge opnår det resultat de ønsker. For den ene et godt projektresultat, for den anden en opgave udført der gør levebrødet rentabelt.

Hvilke firmaer finder jeg på Fagbogen?

Fagbogen samler en række af Danmarks førende fagfolk – vores kvalitetsleverandører – vi lægger stor vægt på at de kvalitetsleverandører vi samarbejder med, er:

 • Servicemindede
 • Kvalitetsbevidste
 • Ansvarsbevidste
 • Troværdige

Det er selvfølgelig i Fagbogens interesse at den opgave du har udføres tilfredsstillende – De opgaver vores kvalitetsleverandører udføre reflekterer tilbage på Fagbogen og er din garanti for den kvalitet du kun finder hos Danmarks førende fagfolk. Er du som opgavestiller tilfreds med den færdige opgave, samt den behandling som du har modtaget, så kan vores kvalitetsleverandører også være tilfredse, og vi som tredje part ved at vi trygt kan sende flere kunder deres vej.

Hvilke services finder jeg jeg på Fagbogen?     

Hos Fagbogen kan du finde nogle af Danmarks førende fagfolk via vores register over kvalitetsleverandører, bemærk venligst søgefunktionen over registret.

Via Fagbogen finder du også en gratis og uforpligtende mulighed for at få tilbud på de opgaver du skal have udført. Vi samarbejder med professionelle og dygtige fagfolk som står klar til at udføre præcis din opgave. I stedet for, at DU skal bruge tid på at finde 2-3 fagfolk, kontakte dem og finde ud af, om de er i stand til og interesserede i at løse din opgave, indhenter vi tilbuddene for dig. Du skal blot give en kort beskrivelse af din opgave, hvilket tager få minutter – herefter formidler vi opgaverne til op til 3 udvalgte leverandører. Nemmere kan det ikke være!

Følg nedenstående link og udfyld formularen for at modtage tilbud på din opgave:

INDHENT TILBUD HER

Hvordan finder jeg kontaktdetaljer?                         

Fagbogen kan give dig oplysninger om Danmarks førende fagfolk, ved at slå op i vores register til højre på siden eller bruge søgefunktionen.

Du kan også kontakte vores kundeservice:

Tlf: 36967510

Email: kundeservice@fagbogen.info

Kan mit firma blive kvalitetsleverandør?                                                                                                                                                                                                         

Fagbogen er altid på jagt efter kvalitetsleverandører, som vi kan samarbejde med; vi søger at sætte opgavestiller og fagmand sammen så begge opnår det resultat de ønsker. For den ene et godt projektresultat, for den anden en opgave udført der gør levebrødet rentabelt. Vi lægger stor vægt på, at de kvalitetsleverandører, vi samarbejder med, er:

 • Servicemindede
 • Kvalitetsbevidste
 • Ansvarsbevidste
 • Troværdige

Indgår du en aftale med fagbogen.info lægger vi stor vægt på at de ovennævnte punkter overholdes, da den udførte opgave både reflekterer tilbage på dig/jer som kvalitetsleverandører, men også på fagbogen.info som samarbejdspartner. Det er selvfølgelig i alles interesse at opgaven der udføres, er tilfredsstillende for alle 3 parter. Er opgavestiller tilfreds med den færdige opgave, samt den behandling som han/hun har modtaget, så kan du/i som kvalitetsleverandører også være tilfredse, og vi som tredje part ved vi trygt kan sende kunder jeres vej.

Følg nedenstående link for at se hvilke fordele du har som kvalitetleverandør på Fagbogen, og udfyld formularen for at tilmelde dig:

TILMELD VIRKOMHED

Andre spørgsmål?     
Hvad enten man har interesse for at påbegynde en opgave, er midt i det, eller har fået udført en opgave, så forsøger vi gerne, bedst muligt, at svare på de spørgsmål, du eventuelt har.

Du kan kontakte vores kundeservice:

Tlf: 36967510

Email: kundeservice@fagbogen.info

                                                            

Kan man gratis forhøre sig på en opgave?         

Ja – Man forpligter sig ikke til noget når man indsender en opgave til Fagbogen, desuden koster det ikke noget at spørge ind til den opgave man muligvis kunne være interesseret i at få udført. Fagbogen er en gratis og uforpligtende servicevirksomhed, der etablerer kontakten mellem opgavestiller og kvalificerede fagmænd.

 • Tilbage til toppen                                                                                                                                                                                              

Hvordan foregår proceduren?        

Fagbogen fungerer som et bindeled, der etablerer kontakten mellem opgavestiller og kvalificerede fagmænd. Processen, fra ende til anden, forløber således:

 • Opret en opgave ved at vælge branche og giv en kort beskrivelse af dit opgavebehov.
 • Inden for 24 timer vender Fagbogens kundeservice vender tilbage til dig, det er din sikkerhed for at tilbudene indhentes i henhold til dine ønsker. Har du imidlertid fortrudt – er det samtidig din mulighed for at aflyse opgaven inden arbejdet sendes i udbud til Fagbogens kvalitets leverandører.
 • Fagbogen.info formidler herefter din opgave til 3 kvalitetsleverandører i dit nærområde, det er disse, der fremlægger tilbud og detaljer omkring opgaven til dig. Fagbogen sikrer dig den bedste pris, fordi vi formidler din opgave til 3 udvalgte leverandører, som ved at de er i konkurrence om opgaven derfor vil bestræbe sig ekstra på at give et konkurrencedygtigt tilbud.
 • Til sidst modtager du tilbuddene og beslutter dig for hvilket tilbud du ønsker at tage imod, bemærk at du ikke er forpligtet til at tage imod et tilbud. Fagbogen har ikke noget med tilbudene at gøre, og betaling aftales og afstemmes derfor med den kvalitetsleverandører, du har valgt til at udføre din opgave.
 • Tilbage til toppen

Hvor mange tilbud får man?     

Vi sørger for, at du bliver kontaktet af op til 3 kvalitetsleverandører som matcher dit behov. At vi kun skaber kontakt til 3 kvalitetsleverandører skyldes at det dels tager dig tid at gennemgå de forskellige tilbud, og dels tager det også tid for kvalitetsleverandøren at udarbejde et præcist og seriøst tilbud til dig.

Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført. Hvis du i forvejen har indhentet tilbud fra andre leverandører, vil det medføre, at antallet af tilbud vil blive reduceret. Hvis du i forvejen har indhentet tre eller flere tilbud, vil vi af hensyn til vores kvalitetsleverandører ikke påtage os opgaven.

Har man allerede indhentet tilbud andre steder fra, så får man kun tilbud via Fagbogen.info således at det samlede antal tilbud summer til 3. det vil sige at har man selv indhentet et tilbud på sin opgave, så får man op til 2 tilbud via Fagbogen.

Er det Fagbogen.info som står for opgaverne?

Nej – Fagbogen fungerer som et bindeled mellem opgavestiller og kvalitetsleverandør. Fagbogen står derfor ikke for at udføre opgaven, men sørger for at matche din opgave med de rette kvalitetsleverandører til at forvalte den. Efter du har indsendt din opgave, kontakter vi dig inden for 24 timer for at klarlægge dit behov. Herefter kan vi matche din opgave med de bedst kvalificerede leverandører i dit nærområde til at varetage opgaven. Det er kvalitetsleverandørene og ikke Fagbogen, der giver dig op til 3 tilbud på din opgave.

 • Tilbage til toppen                                                                                                                                                              

Sender Fagbogen tilbudene til mig?     

Nej – Efter Fagbogen har modtaget din opgave og har taget en uddybende snak med dig, finder vi op til 3 relevante kvalitetsleverandører, som så får dine kontakt detaljer udleveret. Disse kvalitetsleverandører tager derefter kontakt til dig pr. telefon og afgiver et tilbud (eller aftaler en tid med dig hvor de kan komme ud og kigge på din opgave inden tilbud afgives).

Hvilke vilkår er der for bruge af denne service?     

For at se hvilke vilkår der gælder for brug af Fagbogens Opgaveservice følg venligst nedenstående link

VILKÅR FOR BRUG AF FAGBOGENS TILBUDSSERVICE